Meld je aan en verdien spaarpunten

Bagasse menubord "Eco-Friendly", Ø22cm rond, wegwerp feestbord, composteerbaar

Productnummer
P2G8034
Diameter in cm
22
Speciale prijs € 59,49 € 49,99 Normale prijs € 82,10 € 68,99
Voor 500 Stuk / € 10,00 per 100 Stuk
zzgl. Verzending
Op voorraad
Verwachte leverdatum: ... als u nu bestelt. Verwachte leverdatum: 26.06.2024 (Woensdag), als u nu bestelt. Verwachte leverdatum: 27.06.2024 (Donderdag), als u nu bestelt.

Product details

Beschrijving

 • Origineel bagasse bord gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, natuurlijk wit biologisch servies
 • groot ongedeeld bord Ø22cm, rond
 • Extreem stevig, snijbestendig, blijft strak, zelfs met vloeistoffen
 • zeer milieuvriendelijk: afvalproduct van de suikerrietproductie
 • biologisch afbreekbaar, 100% composteerbaar volgens EN 13 432
 • perfect voor feesten, catering, zomerfestivals, straatfeesten, kantines


Speciale kenmerken:


Het milieuvriendelijke wegwerp feestbord is gemaakt van bagasse. Met een diameter van 22 cm biedt dit ronde bord voldoende ruimte voor je heerlijke gerechten.

Het is extreem stevig en snijbestendig, dus je kunt er ook zonder problemen sappige gerechten op serveren. Dankzij de dichte structuur houdt het bord ook vloeistoffen veilig binnen.

Het wegwerpbord heeft een natuurlijke witte kleur en is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Het voldoet aan de eisen van EN 13 432 en kan dus zonder problemen worden gecomposteerd . Dit betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan de bescherming van het milieu.

Het pack2go bord is perfect voor feestjes, catering, zomerfestivals, straatfeesten en kantines. Met dit hoogwaardige feestbord bied je je gasten een milieuvriendelijk alternatief voor conventioneel wegwerpservies. Overtuig jezelf van de kwaliteit en duurzaamheid van ons bagasse-servies.

Materiaal:


Het gebruik van suikerrietvezels voor de productie van prachtig vormgegeven wegwerpservies biedt een uiterst elegante oplossing. De in massa geproduceerde en snel hernieuwbare plantenvezels blijven over als restmateriaal bij de productie van rietsuiker.

De bijzonder taaie vezels, die voorheen vaak werden verbrand, kunnen nu ook worden omgezet in waardevolle biomassa na gebruik als borden of bekers. Uit de resten van één suikerrietstengel kunnen wel 50 wegwerpborden worden gemaakt.

Bagasse is een bijzonder milieuvriendelijke grondstof die een "bijproduct" is van de suikerrietproductie en ontstaat wanneer het suikersap uit de planten wordt geperst en anders als afval zou worden gebruikt. Dit 100% natuurlijke materiaal kan natuurlijk worden gecomposteerd. Het is dus duurzaam in twee opzichten!

De verwerking van bagasse tot verpakking is bijzonder innovatief: de lange vezels van het suikerriet zijn bijzonder geschikt voor verdere verwerking tot voedselverpakking. De vezels zorgen namelijk voor veel stabiliteit en maken het product vocht- en lekdicht. Het bagasse materiaal voelt ook erg prettig in de hand en ziet er fantastisch uit!

Ontdek ook:


De bagasseplaten zijn ook verkrijgbaar met een diameter van 17 cm en 24cm, en Ø23cm 2-delig,Ø26cm 3-delig en ovaal 26x19cm.

Ontdek ook onze composteerbare Menuboxen gemaakt van bagasse. Pack2go biedt u ook een ruime keuze aan bijpassende accessoires zoals Bamboe vorken, -Messen, -Lepels en Servetzakken.

Hoogtepunten

 • Origineel bagasse bord gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, natuurlijk wit biologisch servies
 • groot ongedeeld bord Ø22cm, rond
 • Extreem stevig, snijbestendig, blijft strak, zelfs met vloeistoffen

Producteigenschappen

 • Belastbarkeit Belastbarkeit
 • Bioabbaubar Bioabbaubar
 • Biobasiert Biobasiert
 • Fettige Speisen Fettige Speisen
 • Nachhaltig Nachhaltig

Details

Meer informatie
ProductnummerP2G8034
MateriaalBagasse
Kleurnatuurlijk
bijzonderheidcomposteerbaar
Vormrond

Beoordelingen

Schrijf de eerste review over dit product

U plaatst een review over: Bagasse menubord "Eco-Friendly", Ø22cm rond, wegwerp feestbord, composteerbaar

Selecteer uw beoordeling

We gebruiken reCAPTCHA. Het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top