Meld je aan en verdien spaarpunten

Composteerbare PLA-bekers

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Composteerbare PLA-bekers - de bekers van de toekomst van biokunststof

Hier de ingredi‘nten voor uw soepbar: niet alleen vers geperste vruchten- en groentesappen horen voor uw klanten tot het aanbod, maar ook de passende bekers erbij. Dat zijn de innovatieve composteerbare PLA-bekers. Wie zijn klanten in de juicebar gezonde drankjes wil geven in de vorm van vers geperste vruchtensappen en groentesappen, die moet ook hygi‘nisch onberispelijke en milieuvriendelijke transparante bekers gebruiken. Net als bij de coffee-to-go-business horen passende bekers en accessoires tot het geheim van het succes van een goed verzorgde juicebar.

Maar wat betekent hier 'composteerbare PLA-bekers'? Goed, dat lichten we toe: PLA staat voor polymelkzuur, polylactic acid in het Engels. Dit is een nieuwe soort kunststof die glashelder is en toch zeer transparant. Hij is uiterst geschikt voor koude dranken en daarbij absoluut neutraal van smaak. Kies je voor composteerbare PLA-bekers, dan staat dat voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Deze wegwerpbekers zijn namelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals ma•szetmeel. Bioplastic bekers zijn in hun eigenschappen gelijk aan hoogwaardig PET. Geen zorgen: de nagroeiende grondstof ruikt of proeft u niet. In de industri‘le composteerinstallaties kan het materiaal echter snel afgebroken worden en is daarmee milieuvriendelijk afgevoerd. Vooral worden waardevolle grondstoffen, zoals aardolie, bespaard. Nog vragen?

Dus maak meteen de juiste keuze voor een natuurlijke beker uit het aanbod met de passende deksel. Of het nu om powerdrankjes gaat, fruit-milkshakes, of trendy energiedrankjes, in de online shop van pack2go is altijd de juiste aanbieding van drinkbekers met deksels te vinden. Uw smoothies, vruchtensappen, groentesappen, shakes, vers fruit en fruitsalades zullen altijd goed bij uw klanten aankomen. De PLA clear cups zijn in de uitvoering van 500 ml met 1000 stuks hygi‘nisch verpakt. Passend bij de composteerbare PLA-bekers zijn er deksels met rietjes in platte uitvoering en in de even passende transparante, bolle PLA-deksel voor fruitsalades en vers fruit. Of het nu om powerjuice gaat, fruitmilkshakes, trendy energiedrankjes, verse fruitsalades of vers verpakt fruit om mee te nemen, altijd kun je in de online shop onder www.pack2go het juiste aanbod van composteerbare PLA-bekers en deksels vinden.

Nu kun je bij pack2go ook andere bekerspecialiteiten zoals wegwerpdrinkbekers, de witte kunststofbekers van schuimstof en een groot aantal plastic borden vinden, aangevuld met een hele reeks accessoires. Op het gebied van accessoires hebben wij zowel rietjes als roerstaafjes. Lees meer over deze producten in de betreffende categorie. Ook hier staat pack2go voor milieuvriendelijk materiaal, juist omdat deze artikelen na gebruik weggegooid worden. Het is de filosofie van pack2go zich op het complete aanbod van gastronomie-, party- en evenementenartikelen te concentreren en hier een uitgebreid en milieuvriendelijk assortiment en de bijbehorende service te bieden. Pack2go heeft alles wat een to-go-shop nodig heeft voor tevreden klanten, of het nu om coffee to go gaat, of artikelen voor juicebars zoals die in vele winkelcentra, voetgangerszones en op stations te vinden zijn. Ook hier willen de klanten hun dranken en fruitsalades meenemen en onderweg consumeren.

Daarom: maak de juiste beslissing voor de nieuwe en innovatieve, composteerbare PLA-bekers van biocompatibel polylactide-kunststof. Je klanten zullen je ervoor danken en je kunt jezelf profileren op het gebied van duurzaamheid.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top