Wartungsarbeiten >>Info<<

Liebe Kundinnen und Kunden,  
am 29.05.2024 werden wir Wartungsarbeiten an unserer Serverinfrastruktur durchführen. Unser Shop ist daher an diesem Tag in der Zeit von 10-13 Uhr nicht erreichbar.  
Vielen Dank für Ihr Verständnis!  
Ihr pack2go-Team
Meld je aan en verdien spaarpunten

Kartonnen bekers

(1)
 1. Marketplace-Import
  • Top
  Productnummer: P2G5734
  Verwijderingsbijdrage: € 2,94
  Op voorraad
  • 1000 Stuk
  • Diameter mm (Deksels): 90
  € 1,22
  Speciale prijs € 28,19 € 23,69 Normale prijs € 28,27 € 23,76

Kartonnen bekers voor koude dranken bij pack2go

In de horeca zijn kartonnen bekers voor koude dranken vandaag niet meer weg te denken. Als handige vervanger voor bijvoorbeeld glazen en porseleinen materiaal of gewoon omdat het er mooi uitziet - we vervullen je wensen maar al te graag! Met de gemakkelijk verwijderbare kartonnen bekers voor koude dranken bespaar je waardevolle tijd in de keuken, zodat je je meer kunt concentreren op je zaak. Bij pack2go kun je tal van bekers van stevig hardpapier en hoogwaardig karton kopen. De erbij passende deksels zijn hier natuurlijk ook verkrijgbaar. Struin eens met plezier door ons reusachtige assortiment en bestel heel eenvoudig online om de artikelen snel geleverd te krijgen.

Net zoals bij bijna al onze producten hebben we bij de kartonnen bekers voor koude dranken verschillende varianten waaruit je kunt kiezen. We sturen ze je zo snel mogelijk op! Ten slotte is het altijd mogelijk om van design te veranderen als je nieuwe bekers bestelt. De kartonnen bekers zijn erg geschikt voor limonade, cola en andere frisdranken, maar natuurlijk ook voor alle andere dranken die je graag meeneemt. Uiteraard kun je ze ook altijd thuis in de keuken gebruiken. Je vindt de kartonnen bekers voor koude dranken in verschillende actuele en moderne designs, bijvoorbeeld van Coca Cola en Pepsi. De Coca Cola beker is verkrijgbaar met het logo van Coke, Coke light en Coke Zero. Pepsi heeft een interessant, jong, neutraal motief „Sunset“ (Sunset beker). Voor elke smaak is er zeker wel wat wils! De kartonnen bekers zullen zeker een leuke blikvanger en gespreksthema zijn in je snackbar of café. Je vindt onze kartonnen bekers voor koude dranken natuurlijk ook in verschillende maten: 0,2 l, 0,3 l, 0,4 l, 0,5 l en 0,75 l. Zo kun je je frisdranken in verschillende maten aanbieden. De bestelhoeveelheid kan eveneens variëren en ook hier komen we tegemoet aan jouw wensen. De drie designs van de bekers kunnen besteld worden in hoeveelheden van 1000 stuks, 2000 stuks of 2500 stuks tegen voordelige prijzen bij pack2go.

Om perfect uitgerust te zijn, moet je ook nog deksels en rietjes hebben. Geen probleem, want deze producten vind je in onze webshop in de beste kwaliteit. Zo bieden we o.a. rietjesdeksels voor kartonnen bekers - 0,3 l aan. De rietjes zijn transparant en stevig en door hun diameter van 80 mm perfect geschikt voor onze bekers van Pepsi, Coca Cola en Sunset. Ook verkrijgbaar voor de bekers van 0,4 l en 0,5 l. En als je ook nog warme dranken serveert, dan kun je op onze website de erbij horende benodigdheden voor koffiebekers voor je coffee-to-go vinden. Wie bij zijn drinken nog iets bestelt om te eten, kan altijd van zijn eten genieten uit één van onze hoogwaardig kartonnen borden. Bestel nu online voor je gasten bijvoorbeeld 500 stuks van het populaire motief 'Beierse ruit' als aanvulling op de drinkbekers.

In de snackbar, op café of gewoon thuis - als je veel goedkope kartonnen bekers voor koude dranken wil kopen, dan ben je bij pack2go aan het juiste adres. Bestel je drinkbekers voor Coca Cola, Pepsi of in modieus 'Sunset'-design met de erbij horende accessoires eenvoudig bij ons tegen onovertrefbare prijzen - snel en gemakkelijk.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top