Meld je aan en verdien spaarpunten

Verzeker u van de voordelen met het pack2go-loyaliteitsprogramma

Zo eenvoudig is dat


Kopen

geen extra registratie nodig
gratis
vrijblijvend

 


Verzamelen

€ 1 = 3 loyaliteitspunten
Puntentegoedbon na binnengekomen betalingInwisselen en sparen

Inwisselbaar vanaf 1500 loyaliteitspunten
De punten worden direct van de goederenwaarde afgetrokken
100 loyaliteitspunten = € 1


Deelnemingsvoorwaarden

Deelneming

Deelnemingsgerechtigd zijn alle geregistreerde klanten met een klantenaccount op www.pack2go.de.

Algemeen

De rekenkundige basis voor het loyaliteitspuntenprogramma van Pack2Go wordt gevormd door de loyaliteitspunten die op uw loyaliteitspuntenaccount worden geboekt. Het loyaliteitspuntentegoed kan niet naar een ander klantenaccount worden overgedragen en kan ook niet contant worden uitbetaald. Uw huidige loyaliteitspuntenstand kunt u steeds in uw klantenaccount bekijken.

Verwerven van loyaliteitspunten

U verwerft loyaliteitspunten automatisch met elke afgesloten bestelling vanaf 09-03-2015. De verworven loyaliteitspunten worden automatisch aan uw loyaliteitsaccount toegevoegd. Voor iedere euro bestellingswaarde krijgt u 3 loyaliteitspunten. 100 loyaliteitspunten hebben een tegenwaarde van 1,00 EUR.

Wanneer een artikel wordt geretourneerd, trekken we de hiervoor toegekende loyaliteitspunten weer van uw loyaliteitsaccount af.

Bijboeking van loyaliteitspunten

De bijboeking geschiedt automatisch onder het klantennummer dat voor uw bestelling wordt gebruikt. Indien door een klant bestellingen via verschillende klantenaccounts worden opgegeven, worden de loyaliteitspunten bij het betreffende account bijgeboekt. Een overdracht op een ander account is niet mogelijk.

Verval van loyaliteitspunten

Loyaliteitspunten die niet binnen 365 dagen na ontvangst ervan worden ingewisseld, vervallen. U wordt hierover tijdig per e-mail geïnformeerd.

Inwisselen van loyaliteitspunten

Elke geregistreerde Pack2Go-klant die deelneemt aan het loyaliteitspuntenprogramma kan zijn punten inwisselen zodra een tegoed van 1500 punten is bereikt. Tijdens een bestelling via onze onlineshop kunt u bij de keuze van de betalingsmethode opgeven of en hoeveel loyaliteitspunten u wilt inwisselen. Loyaliteitspunten kunnen niet in combinatie met een andere tegoedcode worden ingewisseld.

Beëindiging van het programma

Pack2Go behoudt zich het recht voor om te allen tijde het loyaliteitspuntenprogramma te beëindigen of door een ander programma te vervangen.

Wijzigingen

Pack2Go behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen of aanvullingen van de deelnemingsvoorwaarden of van andere in de deelnemingsvoorwaarden beschreven aflopen voor het loyaliteitspuntenprogramma uit te voeren. Recht op schadeloosstelling van de deelnemers ten overstaan van Pack2Go wegens wettelijke landspecifieke wijzigingen zijn uitgesloten. Wijzigingen of aanvullingen van deze deelnemingsvoorwaarden worden door publicatie op de website openbaar gemaakt.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top