Wegwerpservies & wegwerpbestek

Subcategorieën:

Kartonnen borden

Alle producten weergeven

Wegwerpservies

Alle producten weergeven

Plastic borden

Alle producten weergeven

Thermo-verpakkingsbekers FC16 (soepbekers) - 460 ml

Thermo-verpakkingsbekers FC16 (soepbekers) - 460 ml

€ 44,37 € 40,19


600 stuks

460ml (16oz.), Ø 114mm, h = 74,5mm


Alle Thermo-verpakkingsbekers

Alle Thermo-verpakkingsbekers

€ 36,92


600 stuks

4 varianten verkrijgbaar


Plastic bestek

Alle producten weergeven

Wegwerpservies, wegwerpbestek bij pack2go

Snackbar, evenementenbedrijf of leverancier, maakt niet uit! Bij pack2go koop je altijd het juiste wegwerpservies en wegwerpbestek, aangepast aan de noden van groothandelaars. Hier vind je wegwerpservies van de meest verschillende materialen, bv. plastic servies, kartonnen servies en chinet servies.

Goedkoop wegwerpservies en -bestek

Wil je goedkoop en goed servies en bestek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kartonnen borden, onze plastic borden en ons plastic bestek zullen voldoen aan jouw eisen. Met deze producten is je bedrijf in ieder geval al goed voorbereid op alle evenementen, catering en straatfeesten. Laat je overtuigen door ons ruime aanbod en kwaliteit.

Milieuvriendelijk wegwerpservies en -bestek

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en stevige oplossing? Dan kies je toch gewoon voor ons wegwerpservies van chinet! Chinet servies wordt gemaakt van houtpulp (afvalmateriaal dat ontstaat tijdens houtbewerking). Daardoor heeft chinet een erg gunstig ecologisch evenwicht en is bovendien biologisch afbreekbaar. Dat is erg belangrijk voor vele organisaties en gemeenschappen in de huidige ontwikkeling van de maatschappij. Het materiaal is erg dik en snijvast. Daardoor is het extreem stabiel en heeft het ook het karakter van herbruikbaar servies.

Daar past ons milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar bestek van hout bij. Onze wegwerpvorken van hout zijn erg stevig. Ook met het houten mes kun je uitstekend snijden. Bovendien bestaat ons houten bestek van duurzame grondstoffen, iets wat voor vele mensen erg belangrijk geworden is. Je vindt niet alleen maar vorken en messen in het assortiment, maar ook Chinese eetstokjes, bamboe spiesjes en satéprikkers. Zo ben je op alle evenementen voorbereid. De voordelen van houten bestek zijn voor de hand liggend. Ze zijn erg milieuvriendelijk en zien er zelfs nog beter uit.

Je klanten zullen je bedanken voor deze hoogwaardige producten, bovendien doen ze goed voor het milieu.

Palmblad servies

Klanten die iets heel bijzonders zoeken, raden we ons palmblad servies aan. Ook hier kies je voor milieuvriendelijk materiaal. Zoals je al meteen kunt zien, is palmblad servies een echte blikvanger. Bovendien is elk bord en elke schaal uniek. Het is een zuiver natuurproduct, gestanst en gevormd van natuurlijk palmblad. Verder is het erg stevig, geschikt voor de magnetron, waterdicht en neutraal van smaak. Doe eens iets speciaals en verras jouw klanten en gasten met dit bijzondere catering bestek. Ook hiervoor kun je ons milieuvriendelijk houten bestek gebruiken.

Groot aanbod aan andere bijpassende producten en toebehoren

Als je een horeca- en een cateringbedrijf leidt, dan heb je uiteraard wegwerpservies en wegwerpbestek nodig. Maar ook andere producten mogen niet ontbreken, zodat je je klanten een ruime keuze hebben.

Hier raden we de wegwerpbekers en drinkbekers van pack2go aan. Je hebt een ruime keuze aan de meest verscheidene bekers. Je kunt deze natuurlijk aanpassen aan je bedrijf en aan het servies en bestek dat je al gekozen hebt. Koffiebekers, smoothie-bekers, bekers voor koude dranken en drinkbekers: hier vind je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Wil je ook bij de aankoop van bekers milieuvriendelijk zijn? Dan gebruik je toch gewoon onze herbruikbare bekers! Deze worden steeds meer gebruikt op evenementen. De gasten zijn gewend aan het statiegeld voor zulke herbruikbare bekers. Ze zijn niet alleen blij dat ze daardoor milieuvriendelijk zijn, maar ook dat ze de afvalhoop kleiner maken.

Welke variant je ook kiest, bij pack2go ben je altijd aan het juiste adres als je grote hoeveelheden nodig hebt.