Meld je aan en verdien spaarpunten

Frietzakken, patatzakken

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Frietzakken, puntzakken, snackzakken bij pack2go

Bij pack2go leveren we ook frietzakken. Dit is een goedkope, maar aantrekkelijke verpakking voor je snackbar of bezorgdienst. Bij ons is er een groot aanbod aan verschillende verpakkingsmogelijkheden voor je frieten: Eenvoudig onbedrukte witte friet-puntzakken in de grootte 17 cm of 19 cm tot vaste snackzakken met motief die veelzijdig gebruikt kunnen worden.

In ons grote assortiment verpakkingen voor friet vind je hier precies wat je zoekt: Zoek je eerder de goedkope variant? Kies dan voor onze goede 1-laagse snackzak voor frieten van vetvrij papier.

Of wil je toch liever onze hoogwaardige en stabiele, 2-laagse bedrukte frietzakken met de populaire krantenopdruk of met de moderne opdruk ãGenuss ist TrendÒ? Welke verpakking je ook kiest, met de frietzakken van pack2go ben je volledig in de mode.

Voor een n—g betere stabiliteit, wat erg belangrijk kan zijn bij drukte, kiezen sommigen van onze klanten voor spitse bekers in plaats van frietzakken. De spitse beker is een ronde kegel van papier.

Als je in plaats van de frietzakken toch liever de klassieke frietbakjes van karton hebt, dan vind je deze bij ons onder onze kartonnen bakjes. Je zult merken dat wij van pack2go het passende aanbod hebben voor alle wensen.

Natuurlijk hebben je klanten ook het passende bestek nodig als ze frieten bestellen in een frietzak. Ook hier vind je bij pack2go een aanbod dat je kunt aanpassen aan je wensen. Kies bijvoorbeeld ons goed en goedkoop plastic bestek of ons milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar bestek. Van de normale vork tot het frietvorkje, hier vind je alles. Daar kiezen onze klanten ook graag onze goedkope servetten bij, die je bij ons in de meest verscheidene maten en vormen vindt. Struin eens door ons assortiment en je zult versteld staan van het ruime aanbod. Er is vast en zeker wel iets voor jou en je bedrijf bij.

Bied je bij de frieten bijvoorbeeld ook een coffee-to-go aan? Dan vind je bij ons ook de passende coffee-to-go-bekers. Mensen vinden een ruim aanbod in hun snackbar prettig en het is al een gewoonte om een cappuccino, koffie of latte macchiato nog snel mee te nemen. Laat jezelf en je klanten door ons aanbod overtuigen.

Dšners zijn in Belgi‘ en Nederland intussen ŽŽn van de meest geliefde snackbargerechten geworden. In deze categorie vind je ook dšnerzakken met rode opdruk ãDšnerÒ voor je snackbar. De vierkante papieren zakken zijn aan twee kanten open, zodat de dšner in een zak gestopt wordt. Voor andere snacks kun je dezelfde zak ook onbedrukt, wit of als hotdog-zakje bestellen. Speciaal voor lekkere wraps hebben we kleine, 2-laagse wrap-zakjes in het wit.

Verkoop je eerder gebakjes en zoetigheden? Dan vind je hier in deze categorie ook snackzakken van vetafstotend papier, geschikt voor vettige gebakjes met glazuur, ronde suisses of gevulde croissants. De snackzakken zijn speciaal bedacht voor verse to-go-producten. Je klanten zullen je bedanken voor deze hoogwaardige verpakkingen.

Voor een snackbar, bakkerij of leverancier: als je grote hoeveelheden artikels nodig hebt voor je gastronomie, dan ben je bij pack2go altijd aan het juiste adres.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top