Wartungsarbeiten >>Info<<

Liebe Kundinnen und Kunden,  
am 29.05.2024 werden wir Wartungsarbeiten an unserer Serverinfrastruktur durchführen. Unser Shop ist daher an diesem Tag in der Zeit von 10-13 Uhr nicht erreichbar.  
Vielen Dank für Ihr Verständnis!  
Ihr pack2go-Team
Meld je aan en verdien spaarpunten

Tork Matic

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tork-Matic handdoek-roldispenser

Met de praktische Tork-Matic handdoekroldispenser verleen je je drukbezochte sanitaire ruimtes nieuwe glans. Het beproefde bewaarsysteem in de normale Tork kwaliteit vereenvoudigt de afgifte van papieren handdoeken en biedt bovendien een zuivere en hygi‘nische uitstraling. Het nieuwe design zorgt voor makkelijk onderhoud, intu•tief bijvullen en een aangenaam gebruik. Bij pack2go zijn er naast de hoogwaardige handdoekroldispenser natuurlijk ook de passende rollen in premium of advanced kwaliteit te koop. Struin maar eens door ons reusachtige assortiment, er is vast voor ieder wat wils!

De edele sensorgestuurde handdoekdispenser van geborsteld aluminium snijdt de vellen automatisch op een lengte van ca. 24 cm. De daarbij behorende Tork-Matic papieren handdoekrollen, die 1-laags of 2-laags beschikbaar zijn, komen hierbij overeen met 8 bundels gevouwen handdoeken. Dit zorgt voor een hoge capaciteit waardoor de dispenser niet zo vaak hoeft te worden bijgevuld. De dispenser is afsluitbaar en beschermt zo tegen diefstal, verder beschikt hij over een vulstandcontrole via het kijkvenster, wat het onderhoud ook beduidend eenvoudiger maakt en een zacht klinkend zelfsnijmechanisme.

Door de sensor besturing blijft het blad in de dispenser totdat de gebruiker de sensor activeert door er zijn/haar hand voor te houden, waarbij de dispenser niet aangeraakt hoeft te worden, wat voor extra hygi‘ne en schoonheid zorgt. De bij het apparaat horende accu gaat tot wel 40 rollen mee. De dispenser is eenvoudig te monteren en het prachtige design past in elke omgeving. Door zijn intu•tieve en schone bediening is hij ideaal voor sanitaire ruimtes met veel bezoekers.

De Tork-Matic handdoekroldispenser is geschikt voor zeer veel verschillende handdoekrollen. In ons assortiment vind je de Tork handdoekrol premium 2-laags zuiver wit als 100 m rol of als 150m rol en de hoogwaardige groene Tork handdoekrol H1 advanced. Verder heb je voor jouw sanitaire ruimte waarschijnlijk nog andere hygi‘nische producten nodig, die natuurlijk ook bij pack2go te koop zijn. Zeer populair is de toiletpapierdispenser T2 Mini Jumbo rol van aluminium die uitstekend geschikt is voor de Mini-Jumbo-Toipa rollen T2 van het merk Tork. Een zeeppompje mag natuurlijk niet ontbreken in een sanitaire ruimte en daarom adviseren wij het Tork aluminium zeeppompje S1 voor crmezeep die met zijn prachtige uitstraling en de hoogwaardige afwerking ook een betrouwbare blikvanger is. Voor het afval dat is ontstaan in sanitaire ruimtes is er de Tork afvalemmer 40l van aluminium, die een perfecte toevoeging vormt, eenvoudig aan de wand is te monteren en die de extra hygi‘ne van jouw sanitaire ruimte onderstreept.

Ongeacht of in de top-gastronomie, hotellerie of waar je jouw klanten dan ook een uitnodigende hygi‘nische en hoogwaardige wasgelegenheid wilt bieden, met de Tork-Matic handdoekroldispenser zit je altijd goed. Bestel ze nu eenvoudig en snel online bij pack2go en geniet van onze betrouwbare service!

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top