Meld je aan en verdien spaarpunten

Colofon

pack2go

PCG Advanced Packaging GmbH
Am Knühl 1
39326 Hohe Börde / OT Hermsdorf - DUITSLAND

Telefoon: +49 800 - PACK2GO (+49 800 - 72 25 246) (0,24 €/minuut vast. 1,30 €/minuut mobiel)
Fax: +49 800 - FAX2GOO (+49 800 - 32 92 466) (0,24 €/minuut vast)
Web: www.pack2go.de
E-Mail: info@pack2go.de

VAT-ID: DE148788337

CEO: Daniel Schmidt
Register court: Amtsgericht Stendal
Register number: 5359

Voor vragen, reclamaties en gebreken bereikt u onze klantenservice telefonisch op: +49 800 - PACK2GO (+49 800 - 72 25 246) (0,24 €/minuut vast. 1,30 €/minuut mobiel) en per e-mail via info@pack2go.de. Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden. Voor aanvragen kunt u ook gebruik maken van het contactformulier contactformulier op onze internetsite.

Onlinegeschillenbeslechting

Platform van de EU-commissie voor onlinegeschillenbeslechting: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Auteurs- en merkenrecht

De auteur streeft ernaar om in alle publicaties de auteursrechten van de gebruikte foto's, grafieken, documentaire geluidsopnamen, videosequenties en teksten in acht te nemen, door hemzelf gemaakte foto's, grafieken, documentaire geluidsopnamen, videosequenties en teksten te gebruiken of terug te grijpen op licentievrije grafieken, documentaire geluidsopnamen, videosequenties en teksten. Alle binnen het internetaanbod genoemde of eventueel door derden beschermde handelsmerken en goederenmerken zijn onbeperkt onderhevig aan de bepalingen van het geldige merkenrecht en de eigendomsrechten van de geregistreerde eigenaars. Uit gebruik van de naam alleen kan niet de conclusie worden getrokken dat het merk niet door de rechten van derden is beschermd! Het copyright voor gepubliceerde, door de auteur zelf gemaakte objecten blijft alleen bij de auteur van de sites. Het reproduceren of gebruiken van dergelijke grafieken, documentaire geluidsopnamen, videosequenties en teksten in andere elektronische of geprinte publicaties is zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur niet toegestaan.

Verantwoordelijk voor de inhoud conform § 5 TMG ist Daniel Schmidt, contactgegevens bovenaan.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top