Wartungsarbeiten >>Info<<

Liebe Kundinnen und Kunden,  
am 29.05.2024 werden wir Wartungsarbeiten an unserer Serverinfrastruktur durchführen. Unser Shop ist daher an diesem Tag in der Zeit von 10-13 Uhr nicht erreichbar.  
Vielen Dank für Ihr Verständnis!  
Ihr pack2go-Team
Meld je aan en verdien spaarpunten

Bekermanchetten, isolatie voor meeneembekers

(2)
Filters
 1. Hittebescherming voor koffiebekers 6/8/10oz, bekermanchetten karton papier (Java Jacket)
  • - 14 %
  • Top
  Productnummer: P2G6873
  Verwijderingsbijdrage: € 0,75
  Op voorraad
  • 1000 Stuk
  € 3,20
  Speciale prijs € 38,07 € 31,99 Normale prijs € 44,26 € 37,19
 2. Hittebescherming voor koffiebekers 12/16/20oz, bekermanchetten karton papier (Java Jacket)
  • - 23 %
  • Top
  Productnummer: P2G6245
  Verwijderingsbijdrage: € 0,98
  Niet beschikbaar
  • 1000 Stuk
  € 3,59
  Speciale prijs € 42,71 € 35,89 Normale prijs € 55,44 € 46,59

Bekermanchetten voor coffee-to-go-bekers, warmte-isolatie

Een bekermanchet van bruin karton voor coffee-to-go-bekers is een handige warmte-isolatie die tegen de hitte beschermt. Als koffie of thee in een lunchroom heet wordt geserveerd, kun je snel je vingers branden aan de hete koffiebekers van karton. Om toch van de coffee to go te kunnen genieten, zonder dat je twee bekers in elkaar hoeft te zetten, kun je een bekermanchet van bruin karton nemen als handige bescherming tegen verbrande vingers (in het Amerikaans bekend als 'Java Jacket'). Java Jackets worden ook door de grote bekende ketens van koffiezaken (zoals bijv. Starbucks) gebruikt. Ze beschermen niet alleen tegen verbrande vingers, maar geven jouw coffee to go bovendien een originele touch.

De grote, bruine warmte-isolatie voor koffiebekers is geschikt voor meeneembekers in de maten 12 oz of 16 oz (0,3 l, 0,4 l). De bekermanchet is heel eenvoudig van onderen over de beker te schuiven. Daarbij past de java jacket precies bij de beker en zit goed vast.

De manchet van karton is neutraal en onbedrukt en daarom niet alleen geschikt voor koffie, maar ook voor thee of soep. Op de onbedrukte papieren manchet kun je bijv. een etiket met je logo plakken. Zo kun je ook bij kleinere hoeveelheden reclame maken voor jezelf, zonder dat je de meeneembekers hoeft te laten bedrukken. Maar een van de belangrijkste redenen voor het gebruik van een bekermanchet is dat je klant zijn vingers niet verbrandt. Zoiets blijft in herinnering en je klanten kunnen de volgende keer hun koffie bij de concurrentie halen, maar de slechte ervaringen vertellen ze door aan hun vrienden en kennissen en die vertellen het weer door aan hun collega's. Dan kun je beter een paar euro investeren en je klanten tevreden houden.

Bekermanchetten voor coffee-to-go-bekers (Engels: coffee clutch) zijn van natuurlijk bruin recyclingpapier en hebben een milieuvriendelijk karakter. Aan de binnenkant bestaat de bekermanchet uit milieuvriendelijk golfkarton, dat de warmte van de drank in de koffiebeker isoleert. Zo wordt de temperatuur van de hete koffiebeker duidelijk verminderd aan de handen doorgegeven. Het resultaat is dat je ook vers gezette koffie zonder problemen kunt schenken en verkopen, zonder dat je klanten hun handen aan de bekers hoeven te verbranden. Bekermanchetten zijn aan de achterzijde gelijmd. Dat geeft de juiste grip op de meeneembekers. De buitenste laag van de java jacket is van glad bruin papier, wat heel aangenaam aanvoelt.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top