Meld je aan en verdien spaarpunten

Tork papieren handdoeken

(1)
 1. Waschtücher Airtech Select
  • Top
  Productnummer: P2G6867
  Verwijderingsbijdrage: € 0,00
  Bestellartikel
  • 1280 Stuk
  • Maat (Hygiëne): 30x32cm
  € 8,96
  € 136,48 € 114,69

Tork papieren handdoeken

Grondig je handen wassen alleen is niet genoeg voor de juiste hygi‘ne, het gaat juist om het afdrogen. Ziektekiemen voelen zich vooral prettig in een vochtige omgeving. Daarom is het belangrijk om aan je gasten papieren handdoeken ter beschikking te stellen. Tork papieren handdoeken maken het mogelijk om binnen slechts enkele seconden je handen af te drogen. Daarbij zijn ze zeer hygi‘nisch, vooral in vergelijking met handdrogers. Ziektekiemen en bacteri‘n verspreiden zich snel, wat alleen kan worden voorkomen door op de juiste manier je handen te wassen en vooral door ze op de juiste manier af te drogen.

Verschillende handdoeken voor verschillende systemen!

Verkrijgbaar zijn de Tork-Universal Interfold papieren handdoeken die geschikt zijn voor het H2-systeem van Tork. Ze zijn zeer eenvoudig te plaatsen en er voor de gebruiker makkelijk uit te halen, want er wordt altijd maar ŽŽn doek uit de dispenser getrokken, waardoor het papierverbruik beduidend lager wordt. Deze ene doek is ruimschoots voldoende om je handen mee af drogen, want door het hoge absorptievermogen en de scheurvastheid is hij ook in natte toestand super stevig. De Tork gevouwen handdoekjes bezitten de praktische zigzag vouw (z-vouw), waardoor de volgende handdoek in de papierdispenser alweer voor het grijpen is. Natuurlijk heeft het 2-laags tissue doekje een groot absorptievermogen. De afmetingen van deze papieren handdoeken bedraagt 21 x 26 cm en in een verpakking zitten maximaal 4746 stuks.

De Tork dispensersystemen voor handdoekrollen zijn praktisch en vertonen een uitstekende stevigheid. Er zijn twee verschillende systemen, die H1 en H2 worden genoemd. H1 is de variant die uit rollen bestaat. In deze handdoekrollendispenser passen de Tork handdoekrollen perfect en ze zijn zeer makkelijk erin te plaatsen. De dispenser verstrekt de papieren handdoeken per stuk, omdat ze over een intern snijmechanisme beschikken. Het is hierbij namelijk niet nodig om de dispenser aan te raken. Via een sensor aan de voorkant registreert de dispenser dat er een handdoek nodig is, waarna deze wordt vrijgegeven, waarna hij makkelijk kan worden afgescheurd. Door de hulp bij het afscheuren scheurt het papier exact op die plek af. Bovendien vermindert het verbruik door de bladlengte op een bepaalde lengte in te stellen. De Tork handdoekrol voor het H1 systeem snijdt de papieren vellen in een lengte van 21 x 24,5 cm en bezit een totale lengte van 100 m. Ze worden per 6 rollen verkocht, die goed zijn voor het grote aantal van ca. 2450 handdoekjes, waardoor de rol erg lang meegaat.

Waar worden de papieren handdoeken gebruikt?

De Tork papieren handdoeken worden in zeer veel sectoren gebruikt, bijvoorbeeld in de gastronomie, de hotellerie, in openbare toiletruimten, in treinen op tal van andere gebieden. Een belangrijk gebied voor onberispelijke hygi‘ne zijn keukens, waar het inrichten van sanitaire ruimtes heel belangrijk is. Het Tork dispensersysteem is in verschillende uitvoeringen te krijgen, zodat voor elke ambiance het juiste te vinden is. Omdat de Tork papieren handdoeken in universele afmetingen te krijgen zijn kun je ook wanneer je verschillende dispensersystemen bezit, regelmatig ŽŽn product kopen en kwantumkorting krijgen.

Pack2go biedt je een ruime keuze aan Tork producten!

Bovendien zijn WC en sanitaire ruimte met de Tork collectie in dezelfde stijl aan te kleden. Pack2go biedt al deze producten van Tork tegen zeer scherpe prijzen aan, zoals bijvoorbeeld toiletpapier met de daarbij horende dispenser, zeep met de Tork zeeppompjes en Tork servetten.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top