Brandpasta

   
   

Brandpasta bij pack2go

Pack2go biedt je online brandpasta tegen zeer voordelige groothandelsprijzen om direct te kopen! Onze veilige brandpasta van het bekende merk GOURMET voor het verhitten en warm houden van chafing dishes wamt erg snel op en verwarmt de gerechten tot 90 graden, brand gelijkmatig en zonder geur en houd de volle warmte tot op het eind. De veiligheids-brandpasta in het 200g-blik met papieren ring is erg zuinig in gebruik. De brandduur van de premium ethanol brandpasta bedraagt ca. 2,5 tot 3 uur.

Het hoofdbestanddeel ethanol (ethylalcohol) in niet giftig en ongecompliceerd bij het gebruik in voedselwarmhouders voor catering, hotel- en horecagelegenheden. Het blik past in alle in de handel gebruikelijke brandpastahouders. Anders dan andere brandpasta's zijn deze heel makkelijk te openen en weer te sluiten. De 200g blikken zijn per 72 stuks in een doos verpakt. Test de gourmet kwaliteit in vergelijk met Blaze, Fancyheat of Firestar, als je GOURMET brandpasta tot nu toe nog niet hebt gebruikt. Je zult overtuigd zijn van de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze brandpasta bestaat uit brandspiritus (ethanol), dat door het toevoegen van calciumacetaat verandert in een stroperige gel, die meestal blauw of rood wordt gekleurd. De gelachtige pasta wordt in stevige 200g blikken, metalen houders met afneembare deksel gevuld en gebruikt voor voedselopwarmers, zog. chafing dishes in de horeca, en voor rechauds bij de catering van warme gerechten, zoals bijv. knapperig gebraden varkensvlees, achterschenkel, rollade e.d.. Het ethanol gel kan rechtstreeks vanuit het blikje worden aangestoken en dan veilig worden opgebrand. Het grote voordeel ten opzichte van zuiver vloeibare brandspiritus is dat brandpastagel in stevige metalen blikken niet lekt wanneer de brander om zou vallen. Op basis van het zo duidelijk verminderde brandgevaar wordt het daarom ook wel veiligheidspasta genoemd. Brandpasta heeft met het zuivere ethanol een laag vlampunt bij de ontbranding, waardoor het voorverwarmen van een kookstel bij het gebruik van brandpasta ook bij lagere buitentemperaturen niet nodig is. Op basis van deze voordelen is brandpasta uitermate populair bij professionele koks die hun maaltijden voor de catering bij grote evenementen warm moeten houden. Wij hebben ook voordelige ethanol brandpasta van de Amerikaanse fabrikant Fancyheat in ons assortiment in een praktische navulemmer van 3,2 kg. De voordelige navulproducten in spaar-emmer kun je eenvoudig in blikken overvullen. Voor grote afnemers hanteren wij voordelige staffelprijzen voor brandpasta!