Banketbakkersbenodigdheden, bakkerijproducten

   
   

Banketbakkersbenodigdheden, bakkerijproducten bij pack2go

Pack2go.nl heeft een ruim aanbod aan bakkerijproducten, verpakkingen en consumptieartikelen voor gebakjes uit de oven en delicatessen in cafŽs en banketbakkerijen. Bijna alles wat je voor je banketbakkerij nodig hebt. Met papieren zakjes voor gebakjes uit je toonbank. Bij pack2go vind je een groot aanbod aan witte of bruine gevouwen zakken met en zonder opdruk voor gebakjes. Ze zijn verkrijgbaar in alle kwaliteitsniveaus en je kunt kiezen voor aantrekkelijke vensterzakken met doorzichtig venster. We hebben een grote keuze, bijv. mooie, witte broodzakken met de tekst 'Back Genuss' in verschillende maten 418, 422, 427, 433. Ze zijn ook verkrijgbaar als neutrale bruine gevouwen zak in bruin, geribbeld en milieuvriendelijk kraftpapier met het mooie bak-logo 'Backgenuss'.

Voor taarten hebben we papier ovaal 34:22 cm, taartpapier rond en taartpapier rechthoekig 40:26 cm, taartpapier rechthoekig - 46 x 36 cm. Verder bieden we kleine, ronde kanten kleedjes met een diameter van 18 cm met jacquardpatroon aan. Bij ons zijn ook mokkakleedjes ovaal verkrijgbaar met de afmetingen 22 x 15 cm, 24 x 17 cm of 26 x 18 cm. In onze webshop is er een ruime keuze aan mooie onderleggers. Voor de verkoop van cakeplakjes of cakestukken koop je het best milieuvriendelijke hoekige kartonnen borden niet-gecoat, bv. met de afmetingen 13 x 20 cm, 17 x 20 cm, 18 x 26 cm, 21 x 29 cm of 25 x 34 cm. Met de goedkope PP-folievellen kun je cakes en taarten erg goed afdekken.

Pergamijn is een heel dun papier dat door onze klanten gebruikt wordt als klein scheidingspapier voor cakeplakjes (1/32 rol) Soms wordt het ook verkocht als slagroom-afdekpapier.

Ons scheidingsbakpapier is een ideale hulp in de keuken voor iedereen die een bakoven gebruikt, bv. broodjeszaken, bakkerijen, keukens, enz. Om de bakplaat hygi‘nisch te bedekken met het gecoate papier, heeft pack2go zowel folierollen als voorgesneden folievellen.

Bij pack2go hebben we ook goedkoop geschenkpapier, secare-rollen (taartpapier) voor in banketbakkerijen en zijdepapier voor in bakkerijen. Je vindt deze al tegen een lage prijs in de beste kwaliteit. Natuurlijk zijn alle foodverpakkingen geschikt voor levensmiddelen!

Bakkerijbenodigdheden en -machines, zoals kneedmachines, koop je als bakkerij tweedehands of nieuw. Ook de heteluchtoven is in bijna elke bakkerij te vinden. Met bakingredi‘nten, meel en allerlei andere ingredi‘nten toveren bakkers en banketbakkers de leukste gebakjes tevoorschijn met de meest verschillende baktechnieken. Je zult je wel afvragen hoeveel werk de bakkers hebben om de lekkernijen te maken en hoelang het duurt eer de broden en pistolets de volgende dag vers en lekker klaarliggen.

Het allerbelangrijkste in elke bakkerij en banketbakkerij is de hygi‘ne. Propere werkkleding is verplicht, en daar hoort natuurlijk de juiste hoofdbedekking bij, propere werkkleding zoals de pack2go wegwerpschorten en propere werkschoenen. Alle medewerkers en controleurs zetten een hoofdbedekking op als ze de productieruimtes betreden door de hygi‘nesluis. Ze zetten dan een zogenaamde wegwerp-muts op en wassen en ontsmetten hun handen, zodat de hygi‘nesluizen opengaan. Bij pack2go vind je de nodige hygi‘neproducten voor in de bakkerij, zoals ontsmettingsmiddelen, zeepdispensers, wegwerp-handdoeken en handdoekdispensers.

In de productieruimte van de bakkerij is hygi‘ne echt vereist. Alle medewerkers moeten zich aan het hygi‘neconcept houden. In erg kwetsbare afdelingen waarin gemakkelijk verdorven ingredi‘nten gebruikt worden, zoals eieren of melk, zijn de hygi‘ne-eisen erg hoog. De bedrijfsleider moet de hygi‘ne op elk moment controleren.

In de winkel zelf moet men erop letten dat de gebakjes niet met de handen vastgenomen worden, maar met een grijptang. Of met onze wegwerphandschoenen.

Pack2go is voorzien van bakkerijproducten, banketbakkersbenodigdheden en nog veel meer voor het dagelijkse werk in de bakruimte.