Fastfood-verpakkingen

Subcategorieën:

Wok box, noodle box

Alle producten weergeven

Snackbox, foodbox

Alle producten weergeven

Soepbekers hittebestendig

Alle producten weergeven

Thermo-verpakkingsbekers FC16 (soepbekers) - 460 ml

Thermo-verpakkingsbekers FC16 (soepbekers) - 460 ml

€ 44,37 € 40,19


600 stuks

460ml (16oz.), Ø 114mm, h = 74,5mm


Alle Thermo-verpakkingsbekers

Alle Thermo-verpakkingsbekers

€ 36,92


600 stuks

4 varianten verkrijgbaar


Frietzakken, patatzakken

Alle producten weergeven

Fastfood-verpakking op pack2go.nl

Afsluitbare trays en aluminium menuboxen, een verpakking voor friet of een HP2-menubox van schuimstof. In onze webshop vind je gewoon alles voor je fastfood take away! Ben je op zoek naar goedkope fastfood-verpakkingen voor je snackbar of je hamburgerkraam? Wat zou je bijvoorbeeld vinden van een gecoat hamburgerpapier of cheeseburgerpapier met een vetdichte frietzak met krantenopdruk? Natuurlijk vind je hier ook voor je döner kebab de beste verpakking: de goedkope dönerzak van papier.

Bij pack2go vind je ook nog leuk bedrukte snackboxen van stevig hardpapier voor friet, calamares of chicken wings. Daar past de mooie snack-puntzak voor friet met opdruk perfect bij. Een andere topseller is onze driehoekige fastfood-verpakking voor pizzastukken met deksel. Perfect voor je pizza-to-go! Speciaal voor de Aziatische horeca bieden we voordelige fastfood-verpakkingen aan voor Aziatische snacks. De Foldpak-boxen zijn ideaal geschikt voor rijst- en noedelgerechten voor onderweg. Menuboxen HP2 of HP4 van schuimstof zijn een erg populaire fastfood-verpakking van schuim in slagerijen en in de horeca voor volledige menu's.

Struin eens door ons ruime aanbod aan wegwerp-drinkbekers. We hebben goedkope plastic bekers voor koude dranken als limonade, bier en water, maar ook kartonnen bekers voor Coca Cola, Pepsi Cola en kartonnen bekers voor limonade. Natuurlijk vind je hier ook coffee cups in ons reusachtige aanbod!

pack2go biedt je overzichtelijk alle fastfood-verpakkingen online en goedkoop aan.