Meld je aan en verdien spaarpunten

Sandwich doosjes

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Broodtrommels, broodzakjes bij pack2go

De driehoekige broodverpakking van pack2go.nl is goedkoop en uitstekend. De plastic doos van hoogwaardig, glashelder pet is de bestverkochte verpakking voor driehoekige boterhammen. De stevige, goedkope doos met scharnierend deksel is verkrijgbaar voor 3-laagse en 4-laagse boterhammen (gesneden toastbrood). Als klant zoek je niet alleen maar mooie dozen, maar ook functionele dozen voor driehoekige toastboterhammen. Het doorslaggevende voordeel van de goed afsluitbare doos is dat de boterham lang houdbaar is, omdat hij relatief luchtdicht verpakt is. In de plastic verpakking blijft de boterham duidelijk langer vers dan bv. in een verpakking van karton met kijkvenster. De driehoekige vorm is trouwens niet alleen al jaren in Engeland een klassieker, maar ook de driehoekige, Italiaanse tramezzini kun je perfect in de doos met aanhangend deksel verpakken. Driehoekige boterhammen goed verpakken en tegen een voordelige prijs kopen Ð dat is perfect mogelijk op pack2go.nl.

Pack2go biedt je online ook goedkope microgeperforeerde broodzakjes aan. De PP-zakjes zijn gemaakt van transparant polypropyleen. De ademende folie is geperforeerd en heeft dus kleine gaatjes, waarmee een gereguleerde luchtuitwisseling plaatsvindt. Bijvoorbeeld baguettes met salade, tomaat en ham of volkoren brood met salami en kaas mag niet week worden, maar ook niet uitdrogen. Voor dit soort broodjes zijn de vlamgeperforeerde zakjes met micro-openingen van polypropyleen geschikt. Zo blijven jouw voorgebakken broodjes niet alleen heel hygi‘nisch verpakt, maar blijven ze ook lang vers en drogen ze niet uit. De slangvormige plastic-zakjes hebben een opening aan de smalle kant en worden gesloten met Tesa-plakband. De broodzakjes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten tegen voordelige webshop-prijzen. De goedkope verpakking wordt vaak gebruikt aan de toonbank in broodjeszaken, tankstations en wegrestaurants of bij de zelfbediening. Maar ook andere snackbars gebruiken deze goedkope klassieke verpakking maar al te graag.

Je kunt ook een vensterzak van papier gebruiken met een strook doorzichtige folie. Deze zijn erg aantrekkelijk, maar ze houden de broodjes niet zo lang vers.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top