Wartungsarbeiten >>Info<<

Liebe Kundinnen und Kunden,  
am 29.05.2024 werden wir Wartungsarbeiten an unserer Serverinfrastruktur durchführen. Unser Shop ist daher an diesem Tag in der Zeit von 10-13 Uhr nicht erreichbar.  
Vielen Dank für Ihr Verständnis!  
Ihr pack2go-Team
Meld je aan en verdien spaarpunten

Sushi box

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sushi verpakking bei pack2go

Sushi om mee te nemen is al jaren de sterkste trend in de moderne fastfood gastronomie. Dan wordt de sushi verpakking natuurlijk steeds belangrijker. Pack2go heeft de originele zwarte sushi boxen (sushi tray) op voorraad in verschillende rechthoekige afmetingen. De prachtige platte plastic schalen beschikken over een golvende bodem, die aan een bamboemat doet denken. Maar de lichte rimpeling heeft ook een praktische reden: zij geeft de tray stevigheid en tegelijkertijd zijn de van rijst gemaakt nigiri sushi er gemakkelijk met eetstokjes vanaf te halen. Sushi moet altijd vers worden verkocht. Maar om de meeneem sushi toch zo lang mogelijk vers te houden in de gekoelde vitrine hebben onze hoogwaardige sushi schalen een losse vlakke, glasheldere deksel.

De aantrekkelijke doorzichtige deksels, die ook bij de sushi verpakking horen zijn voorzien van een anti-condenslaag en beslaan daarom niet zo gauw. De fraai gevormde deksel is stevig en sluit prima op het zwarte onderste gedeelte. Zo kun je jouw sushi gerust aan je klanten meegeven voor de gezonde, maar snelle sushi voor onderweg.

Bij pack2go zijn de voor levensmiddelen geschikte sushi trays gegarandeerd van een hoogwaardig topmerk. Want alleen dankzij een kwalitatief goede sushi verpakking komen de klanten graag weer bij jou terug! Het oog wil ook wat, zegt men. Marketingprofessionals spreken over impulsaankopen die door een aantrekkelijke verpakking kunnen worden veroorzaakt. Zo beslist de klant binnen enkele seconden of hij iets wel of niet zal kopen. In de glazen vitrine of de koelvitrine voor seizoensgebonden producten is er geen betere verpakking voor sushi te vinden dan de sushi boxen van pack2go.nl.

Tip: Voor het vullen van sojasaus hebben wij kleine dressingbekertjes voor je.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top