Slagerijproducten, slagersbenodigdheden

   
   

Slagerijproducten, slagersbenodigdheden bij pack2go

Bij pack2go kun je online goedkope slagerijproducten en slagerijbenodigdheden kopen tegen groothandelsprijzen. Meeneem- en bezorgverpakkingen voor warme menu's en koude snacks vind je in het ruime aanbod op pack2go.nl. We hebben ook goedkope vacuümzakjes voor je vleeswaren, pakpapier, delicatessenbekers en verpakkingsbekers voor salades of roomkaas.

Bij ons kun je goedkope aluminiumfolie van 150 m lang en 30 cm of 45 cm breed kopen tegen actueel verlaagde prijzen. Onze professionele aluminiumfolie om in de slagerij te gebruiken of voor in de oven zijn verkrijgbaar als losse rollen of in de handige afscheurbox. We leveren ook zeer dikke 18 my aluminiumfolie voor de warme toonbank in slagerijen. Je kunt bij ons vershoudfolievellen kopen, maar ook rollen PE-folie of rollen PVC-folie.

Als je eten uit de warme toonbank wil verpakken in een fastfoodverpakking, dan zijn de opgedeelde of niet opgedeelde thermos-menuboxen van schuimstof geschikt. Ook de klassieke, goedkope aluminium menuschalen met aluminium gecacheerd deksel van karton kunnen hiervoor gebruikt worden. We hebben ook speciale aluminium schalen voor slagerijen: onze hoekige bak- en leverkaasschalen van aluminium met 350 ml, 655 ml, 870 ml en 1090 ml. Hiermee kun je leverkaas perfect maken voor in je warme toonbank of vers met de klanten meegeven.

Onze neutraal bedrukte slagerszakken van kraftpapier zijn vetafstotende papieren zakjes. Pack2go heeft hiervan een groot aanbod aan witte of bruine gevouwen slagerszakken in verschillende maten. We bieden slagers zakken met sealnaad en vacuümzakken aan in verschillende maten om vlees vacuüm te verpakken. Onze hoogwaardige 90my-zakjes met sealnaad van tweelaagse folie PA/PE (20/70) zijn bedoeld om vlees vacuüm te verpakken en om levensmiddelen in te vriezen.

Ons edelpakpapier is een vetdicht pakpapier van 35 g om versproducten in te pakken en is voorzien van een laag folie. Met het edelpakpapier 12,5 kg verpak je verse worst, ham, kaas en beleg aan de toonbank. Ook voor bloederig vlees is het inpakpapier voor versproducten de oplossing, omdat het vocht er niet uit druppelt. En onze mooie, stabiele delicatessenbekers kun je als verpakkingsbeker gebruiken voor salade, in olie gemarineerde krab, antipasti en olijven of roomkaas. Onze ronde en hoekige delicatessenbekers zijn transparant en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, bv. 200 ml, 250 ml en 500 ml.

Plastic zakken, hemdtassen, vleeszakjes en knoopzakken vind je ook bij ons in de webshop. Wees slim en koop de slagersverpakkingen. Bespaar met je goedkope online aankoop op pack2go.nl

Dat alles behoort tot ons assortiment aan slagerijproducten en slagersbenodigdheden.