Meld je aan en verdien spaarpunten

Bekers voor hergebruik

(0)
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bekers voor hergebruik

Niet overal is het doelmatig om dranken in bekers of koppen van glas of porselein te serveren. Vooral in bistro's is de hoeveelheid afwas dan zeer groot en vaak laat het terugbrengen van glazen en koppen te wensen over. De consequenties zijn dure nieuwe aanschaffingen. Natuurlijk kan statiegeld op bekers en koppen helpen, maar dat betekent extra werk.

Wegwerpbekers of bekers voor hergebruik?

Dranken in wegwerpbekers serveren is een zinvol alternatief. Klanten hoeven de bekers niet terug te brengen, er is geen statiegeld nodig en er hoeft geen afwas gedaan te worden. Wegwerpbekers hebben wel het nadeel dat ze niet zo milieuvriendelijk zijn. Vaak worden ze onverschillig weggegooid en steeds moeten er nieuwe wegwerpbekers besteld worden. Bekers voor hergebruik zijn in dit opzicht de betere keus. Deze bekers van kunststof hebben een gering gewicht, zijn stevig en uiterst flexibel in gebruik. Het afwassen van de bekers van hard plastic kost geen moeite en dan zijn ze alweer gebruiksklaar. Mochten er toch bekers weggegooid worden, of niet teruggebracht, dan is het verlies bij de voordelige hergebruikvariant kleiner dan bij normale bekers en kopjes van porselein of glas.

Bij welke evenementen kun je bekers hergebruiken?

Bekers kun je goed hergebruiken bij tuinfeestjes, stadsfeesten, concerten, disco's, voetbalstadions of andere grote evenementen. Overal waar dranken in grotere hoeveelheden worden geschonken zijn deze bekers van hard plastic te vinden. Want ze zijn bijzonder licht en handig in gebruik. De drinkbekers van hard plastic zijn licht te transporteren en bovendien breukvast. Dit is een doorslaggevend voordeel bij grote evenementen. Terwijl glas en porselein zwaar zijn en splinteren is het letselrisico bij plastic bekers duidelijk lager. Als de harde plastic bekers tijdens of na grote evenementen op de grond blijven liggen, kunnen ze gewoon zonder gevaar opgeveegd worden. De stevige bekers veroorzaken geen scherven.

Veelvoudige vormen en maten

Bekers voor hergebruik zijn algemeen bekend in de vorm van bierglazen, die van echt glas lijken, maar in werkelijkheid van hard plastic zijn. Verder zijn er vele drinkbekers van hard plastic in de meest uiteenlopende maten, modellen en designs. Voor iedere drank is er wel een geschikte beker: niet alleen voor limonade, maar ook voor cocktails, wijn of sekt. De gebruikelijke maten vari‘ren tussen 0,2 en 0,4 liter. De beker van hard plastic wordt in drie uitvoeringen geproduceerd: als SAN met transparant oppervlak, als PP met melkachtig transparant oppervlak, of als PC met glanzend helder oppervlak. Bekers voor hergebruik zijn handig en lekker om uit te drinken. De meeste modellen zijn nagemaakt van echte glazen en qua uiterlijk nauwelijks van glas te onderscheiden. De moderne verwerking van plastic maakt het mogelijk het oppervlak er als glas uit te laten zien. De grote voordelen zijn echter het hergebruik en vermijding van afval. Ook als speciale maatfabricatie zijn bekers voor hergebruik verkrijgbaar: wijnglas, wijnkelk, borrelglas, champagneglas, witbierglas, bierpul, pilsglas of glŸhweinbeker.

Opdruk en design

Om het juiste design te hebben, zijn er ook bekers van hard plastic met opschrift of opdruk. Plaatjes, logo's of teksten kunnen als reclame fungeren, of de eigenaar aanduiden, of de beker gewoon opvallend en aantrekkelijk maken. Bij de bekers is passend wegwerpbestek verkrijgbaar in de vorm van messen, vorken en lepels. Verder is het assortiment uit te breiden met bijpassende kopjes, borden of asbakken. Voor het transport van de plastic bekers zijn er geschikte draagelementen of bekerboxen.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top