Meld je aan en verdien spaarpunten

Sproeiflacon 500 ml met etiket voor "SONNRING®" Universele reiniger EC11

Productnummer
P2G8684
Inhoud
500ml-Flasche
€ 2,96 € 2,49
Voor 1 Flasche
zzgl. Verzending
Op voorraad
Verwachte leverdatum: ... als u nu bestelt. Verwachte leverdatum: 14.06.2024 (Vrijdag), als u nu bestelt. Verwachte leverdatum: 17.06.2024 (Maandag), als u nu bestelt.

Product details

Beschrijving

  • Inclusief pistoolbevestiging en label
  • Stevige kunststof spuitfles met spuitkop
  • spuit schoon en gelijkmatig
  • Spuitpistool (fles met opzetstuk)
  • lange levensduur dankzij goede afwerking
  • Ook geschikt voor vetverwijderaar (EC14), sanitair (EC10) en glasreiniger (EC17)


Eigenschappen:


De sprayflacon van SONNRING biedt een effectieve en milieuvriendelijke reinigingsoplossing voor de commerciële sector.

Hij is perfect afgestemd op het SONNRING InstantStick universeel reinigingsgranulaat dat moeiteloos hardnekkig vuil en vet verwijdert en waarmee u zonder aarzelen verschillende oppervlakken kunt reinigen.

De SONNRING-spuitfles maakt indruk met zijn praktische ontwerp. Hij is voorzien van een etiket met veiligheidsinstructies, zodat u alle relevante informatie altijd bij de hand hebt. Het pistoolopzetstuk maakt ook een gerichte en precieze toepassing mogelijk. Na gebruik kan hij eenvoudig worden uitgespoeld en is dus herbruikbaar - wat niet alleen het milieu beschermt, maar ook kosten bespaart.

De sprayflacon is speciaal ontwikkeld voor de SONNRING InstantSticks die verkrijgbaar zijn bij pack2go. Ontdek ook de bijpassende sprayflacons voor de InstantSticks sanitairreiniger, vetverwijderaar en glasreiniger Glasreiniger van SONNRING met bijpassende etiketten om verwarring te voorkomen. Overtuig uzelf van de hoge kwaliteit en het praktische gebruik van de SONNRING spuitfles. Vereenvoudig uw schoonmaakprocessen in de commerciële sector met deze duurzame oplossing "Made in Germany".

Toepassing:


SONNRING spuitflessen zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Vul 500ml lauw water in de lege sprayflacon, voeg de juiste SONNRING InstantSticks korrels toe, sluit de flacon en schud direct. U kunt dan meteen beginnen met schoonmaken, zonder lange wachttijden en dure doseertechnieken.

Ontdek ook:


Het uitgebreide assortiment schoonmaakmiddelen van SONNRING, waaronder SONNRING InstantSticks glasreiniger, sanitairreiniger, vetverwijderaar, universeelreiniger, handafwasmiddel, ontkalker en de SONNRING Ronde flesbiedt u een breed scala aan toepassingsmogelijkheden om elke uitdaging in uw bedrijf met succes aan te gaan. Met het scherp geprijsde assortiment SONNRING reinigingsproducten hebt u alles wat u nodig hebt voor een grondige onderhoudsreiniging. U hoeft niet langer te zoeken naar verschillende producten - wij bieden u alles uit één hand.

Hoogtepunten

  • Spuitfles voor InstantSticks universeel reinigingsgranulaat
  • Met blauw etiket voor "SONNRING®" universeel reinigingsmiddel EC11
  • Duurzaam en milieuvriendelijk, "Made in Germany"

Details

Meer informatie
ProductnummerP2G8684
ToepassingAllesreiniger

Beoordelingen

Schrijf de eerste review over dit product

U plaatst een review over: Sproeiflacon 500 ml met etiket voor "SONNRING®" Universele reiniger EC11

Selecteer uw beoordeling

We gebruiken reCAPTCHA. Het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top