Wartungsarbeiten >>Info<<

Liebe Kundinnen und Kunden,  
am 29.05.2024 werden wir Wartungsarbeiten an unserer Serverinfrastruktur durchführen. Unser Shop ist daher an diesem Tag in der Zeit von 10-13 Uhr nicht erreichbar.  
Vielen Dank für Ihr Verständnis!  
Ihr pack2go-Team
Meld je aan en verdien spaarpunten

PLA bekers, bio bekers

(1)
 1. PLA clear cups, composteerbare smoothie-bekers to-go, 20oz, biologisch afbreekbaar - 0,5 l
  • Top
  Productnummer: P2G6295
  Verwijderingsbijdrage: € 15,10
  Op voorraad
  • 1000 Stuk
  • Volume in ml (Bekers): 500
  € 15,90
  € 189,20 € 158,99

Composteerbare PLA-bekers - de bekers van de toekomst van biokunststof

Hier de ingredi‘nten voor je juicebar: niet alleen vers geperste vruchten- en groentesappen voor jouw klanten horen tot het aanbod van jouw bar, maar ook de bijpassende bekers moeten erbij horen. Dat zijn de innovatieve composteerbare PLA-bekers. Wie zijn klanten in de juicebar gezonde drankjes wil geven in de vorm van vers geperste vruchtensappen en groentesappen, die moet ook hygi‘nisch onberispelijke en milieuvriendelijke transparante bekers gebruiken. Net als bij de coffee-to-go-business horen passende bekers en accessoires tot het geheim van het succes van een goed verzorgde juicebar.

Maar wat betekent hier 'composteerbare PLA-bekers'? Goed, dat lichten we toe: PLA staat voor polymelkzuur, polylactic acid in het Engels. Dit is een nieuwe soort kunststof die glashelder is en toch zeer transparant. Hij is uiterst geschikt voor koude dranken en is daarbij absoluut neutraal van smaak. Kies je voor composteerbare PLA-bekers, dan staat dat voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Deze wegwerpbekers zijn namelijk gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals ma•szetmeel. Bioplastic bekers zijn qua eigenschappen gelijk aan hoogwaardig PET. Geen zorgen: je proeft of ruikt de duurzame grondstof niet. In de industri‘le composteerinstallaties kan het materiaal echter snel afgebroken worden en is dan milieuvriendelijk verwijderd. Vooral op waardevolle grondstoffen zoals aardolie wordt bespaard. Nog vragen?

Dus maak meteen de juiste keuze voor een natuurlijke beker uit ons aanbod met de passende deksel. Of het nu om powerdrankjes gaat, fruit-milkshakes, of trendy energiedrankjes, in de online shop van pack2go is altijd de juiste aanbieding van drinkbekers met deksels te vinden. Je smoothies, vruchtensappen, groentesappen, shakes, vers fruit en fruitsalades zullen hiermee altijd goed bij de klant in de smaak vallen. De PLA clear cups zijn er in de uitvoering van 500 ml en zijn per 1000 stuks hygi‘nisch verpakt. Passend bij de composteerbare PLA-bekers zijn er deksels voor rietjes in platte uitvoering en in de net zo goed passende transparante, PLA dome deksel voor fruitsalades en verse vruchten. Of het nu om powerjuice gaat, fruitmilkshakes, trendy energiedrankjes, verse fruitsalades of vers verpakte vruchten om mee te nemen, altijd kun je in de online shop onder www.pack2go het juiste aanbod van composteerbare PLA-bekers en deksels vinden.

Nu kun je bij pack2go ook andere bekerspecialiteiten zoals wegwerpdrinkbekers, de witte opgeschuimde kunststofbekers en een groot aantal plastic borden vinden, aangevuld met een hele reeks accessoires. Op het gebied van accessoires hebben wij zowel rietjes als roerstaafjes. Lees meer over deze producten in de betreffende categorie. Ook hier staat pack2go voor milieuvriendelijk materiaal, juist omdat deze artikelen na gebruik weggegooid worden. Het is de filosofie van pack2go zich op het complete aanbod van gastronomie-, party- en evenementartikelen te concentreren en hier een uitgebreid en milieuvriendelijk assortiment en de bijbehorende service te bieden. Pack2go heeft alles wat een to-go-shop nodig heeft voor tevreden klanten, of het nu om coffee to go gaat, of artikelen voor juicebars zoals die tegenwoordig in vele winkelcentra, voetgangerszones en op stations te vinden zijn. Ook hier willen de klanten hun dranken en fruitsalades meenemen en onderweg consumeren.

Neem daarom de juiste beslissing en kies voor de nieuwe en innovatieve, composteerbare PLA-bekers van biocompatibel polylactide-kunststof. Je klanten zullen je dankbaar zijn en je kunt jezelf profileren op het gebied van duurzaamheid.

Betalingswijze

Verzendmethoden

Dit aanbod is enkel bedoeld voor horeca, handel, industrie, handwerk, overheidsinstanties en vrije beroepen. Particuliere aankopen zijn uitgesloten.
* Prijzen zijn excl. BTW en Verzending
** Op dit moment wordt de klantenservice alleen in het Engels en Duits aangeboden.

Go to top