Wegwerpservies

   
   

Disposable servies bij pack2go

Origineel Chinet servies en ander disposable servies voor kinderverjaardagen of een themaparty, evenementen, catering en buurtfeesten koop je voordelig bij pack2go. Hier vind je een ruime keus aan disposable servies van verschillende materialen zoals bijv. klassiek wegwerpservies van karton, palmblad servies, Chinet disposable servies, plastic partyborden en wegwerpbestek.

Disposable servies van Chinet

Het zeer milieuvriendelijke, stevige Chinet servies wordt gemaakt van houtpulp (afvalmateriaal dat ontstaat tijdens houtbewerking). Chinet heeft daarom een erg gunstig biologisch evenwicht en is ook nog eens biologisch afbreekbaar wat juist tegenwoordig voor veel organisaties en gezelschappen erg belangrijk is. De gegoten borden en schalen voor desserts, salades en soepen zijn van erg dik materiaal gemaakt en daarom extreem stabiel (karakter van herbruikbare borden). De composteerbare Chinet party borden zijn zeer goed bestand tegen snijden, zodat grotere stukken gegrild of gebraden vlees zonder moeite op het bord gesneden kunnen worden. Dankzij hun stevigheid worden de party borden niet alleen bij volksfeesten maar ook in kantines graag gebruikt.

De ronde en ovale wegwerpborden zijn er in verschillende maten (bijv. 17 cm, 22 cm of 24 cm). Je kunt ook party borden met compartimenten bij ons kopen. Deze zijn uitstekend geschikt om bijv. sauzen, groente, salade en aardappels als bijgerecht op borden te plaatsen. Chinet soepkommen voor party's (Chinet soepterrines en kleinere dessertschalen voor feesten en partijen) vullen het ruime assortiment wegwerpservies van Chinet aan. De hoogwaardige Chinet borden hebben een mooi en aantrekkelijk randdecor en zijn gewoon perfect als disposable servies voor partycatering en zomerfeest.

Disposable composteerbaar servies van palmbladeren

Een ander zeer aantrekkelijk en net zo milieuvriendelijk alternatief is ons veel gekochte palmblad servies. Palmblad borden en schalen worden gemaakt van palmbladeren. Het is derhalve een zuiver natuurproduct, gestanst en gevormd van natuurlijk palmblad. De voor bijzondere catering evenementen favoriete party borden zijn te krijgen in een hoekige of een ronde vorm en in verschillende maten en vormen (dinerborden, dessertschalen, cateringborden, dipschaaltjes en soepterrines). Hierbij maakt de geheel eigen vezelstructuur van elk bord een uniek exemplaar. Bovendien zijn de borden en schaaltjes erg stabiel, waterdicht , geschikt voor de magnetron en ook absoluut neutraal van smaak. Maak van jouw catering evenement iets speciaals en ontzie daarbij ook nog eens het milieu.

Party-wegwerpservies plastic wit

Als eenvoudig voordelig disposable servies bieden wij bij pack2go wegwerpservies van plastic aan! De ronde voordelige wegwerp borden 22 cm, wit zijn voorbestemd als snackborden en om bijvoorbeeld gegrild vlees met saus en salades optisch aantrekkelijk aan klanten te presenteren. Want de stevige wegwerp borden van plastic hebben een verhoogde rand, zodat de saladesaus of het braadvocht van het vlees niet over de rand van het bord kan lopen. Plastic wegwerpservies is als disposable servies niet alleen goedkoop, maar ook nog eens zeer hygi‘nisch, praktisch en ruimtebesparend. Disposable servies borden leveren wij zowel zonder vakjes als ook met 2- of 3 vakjes voor voedsel met bijgerechten.

Party wegwerpbestek

Hierbij passend kun je stevig houten bestek voor party's bij ons kopen en bekers of klassieke vorken, lepels en messen van plastic.

Pack2go biedt tegen lage online prijzen een ruim assortiment voordelig disposable servies van karton, plastic, Chinet of palmblad in alle gangbare maten en vormen alsmede bijpassend toebehoren als bestek en andere artikelen. Daarom is hier voor jouw evenement altijd het juiste product in de beste kwaliteit te vinden.