Snackbox, foodbox

Warme snacks om mee te nemen of om meteen op te eten blijven een trend bij ons. Bijpassende originele Biopaks (nu ook met kijkvenster), moderne opvouwbare boxen of ronde smartserv boxen van milieuvriendelijk hardpapier met vouwsluiting worden bij pack2go voordelig en snel geleverd.

   
   

Snackbox, wok box, noodle box bij pack2go

Aziatische take-away worden ook in Nederland steeds populairder. Veel toko's en Chinese restaurants bieden voordelige rijst en noodle maaltijden als take-away voor de straatverkoop aan. Passende originele opvouwbare boxen met handvat (in Amerika Food Pails geheten) en ronde smartserv box van hardpapier met vouwsluiting worden bij pack2go voordelig en snel geleverd. De mooie opvouwbare boxen van pack2go zijn geschikt voor alle soorten maaltijden. Warm of koud, droog of vloeibaar, met de mooie Asia of noodle box van karton worden jouw maaltijden stabiel, aantrekkelijk en uitdagend verpakt.

Voordelige wok boxen met motief

Heb je zelf al eens een take-away maaltijd in een Aziatisch restaurant gehaald, dan is je vast de wok box met het mooie motief opgevallen. Bij ons zijn er net zulke te krijgen in verschillende motieven, maten en vormen. Kies bijvoorbeeld voor onze populaire en gunstige wok box ãAsia GrabbersÒ. Vind precies het goede product om jouw zaak nog aantrekkelijker te maken voor jouw klanten.

In jouw Aziatische take-away zaak of toko mogen de Chinese eetstokjes natuurlijk niet ontbreken. Afzonderlijk verpakt, zijn deze bij ons tegen voordelige prijzen te koop.

Hoogwaardige noodle boxen.

Ben je op zoek naar hoogwaardige noodle boxen zonder motief en zonder deze expliciet voor Aziatische take-away gerechten te gebruiken? Heb je een noodle bar of bied je take-away rijstgerechten aan? Kies dan voor onze neutrale box in bescheiden wit. Met of zonder handvat, bij ons vind je precies het juiste product voor jouw bedrijf.

Natuurlijk hebben jouw klanten ook het passende bestek voor de boxen nodig. Natuurlijk hebben wij hier bij pack2go een reusachtige assortiment van verschillende soorten bestek. Kies voor het sobere en goedkope plastic bestek of voor onze hoogwaardige biologisch afbreekbare houten bestek. Ongeacht waar je voor kiest, met pack2go zit je altijd goed.

Hoogwaardige soep boxen.

Het zal velen al opgevallen zijn dat er steeds meer soepen als take-away maaltijd aangeboden worden. Vooral in Aziatische restaurantjes geldt een soep altijd als een praktisch en zeer smakelijk voorgerecht. Maar ook in de Nederlandse steden zijn er steeds meer soepbarren te vinden. Bij ons vind je precies de juiste take-away soep boxen. Onze soep bekers en kommen zijn natuurlijk absoluut lekvrij en houden soep extra lang warm, zodat je ook na enige tijd nog van je soep kunt genieten.

Andere bijpassende producten en toebehoren

Wanneer je klanten de mogelijkheid geeft om noodles of soep mee te nemen, dan bied je natuurlijk ook de daarbij behorende drankjes en/of sausjes e.d. aan. In pack2go vind je jouw ideale partner om jouw klanten altijd maaltijden en drinken voor onderweg mee te kunnen geven.

Vind bij ons allerlei soorten bekers om jouw klanten altijd precies datgene mee te kunnen geven wat hij ook bestellen wil. Ongeacht of het nu om koffie, chocolademelk of koude drankjes gaat. Wij hebben altijd de juiste beker voor jou! Doe voor de saus, zoals bijv. pindasaus bij voorkeur de geschikte verpakkingsbeker erbij.

Vooral bij grotere inkopen heeft jouw klant natuurlijk ook , vooral bij grotere inkopen een fatsoenlijke zak nodig om alles mee te kunnen nemen. Ongeacht hoe groot de levering ook is. Bij ons vind je allerlei soorten hoogwaardige en scheurvaste zakken.