Wegwerp glazen

   
   

Wegwerpglazen: De verschillende wegwerpglazen bij pack2go

Er zijn niet alleen veel voordelen bij het gebruik van wegwerpglazen, maar er zijn ook talrijke variaties in het assortiment wegwerpglazen bij pack2go. Naast wegwerp-drinkbekers vind je wegwerp-champagneglazen, wegwerp-borrelglazen en apart verpakte wegwerp-tandenpoetsbekers voor hotels in ons assortiment.

Wegwerp-drinkbekers

Het beproefde glasheldere, spuitgegoten wegwerp-drinkbeker bekoort door zijn stabiliteit. De wegwerp-drinkbeker van 0,2 l kan bijvoorbeeld perfect gebruikt worden op feestjes en beurzen voor koude dranken als frisdrank en bier. Dankzij de ijkstreep is het vullen van de wegwerpbeker bovendien gemakkelijker.

Wegwerp-champagneglazen

De glasheldere, spuitgegoten champagneglazen zijn precies het perfecte glas om sekt, champagne of prosecco stijlvol in te schenken. Ze zijn ideaal geschikt voor evenementen in de openlucht, jubilea, personeelsfeesten en bruiloften waarbij het gebruik van wegwerpglazen voordelig is. Voor een plechtige sfeer hoef je je dure schuimwijn niet aan je gasten te geven in normale drinkbekers. De champagneglazen 0,1 l bestaan uit een bovenstuk en een voet en zijn elk per 100 verpakt. Bij pack2go kun je beide artikelen als setje of apart bestellen.

Wegwerp-borrelglazen

Voor discotheken en bij evenementen zijn wegwerp-borrelglazen onvervangbare barartikelen. Bij pack2go kun je wegwerp-borrelglazen kopen voor borrels of shots met een standaard inhoud van 0,02 l of XXL-borrelglazen met een inhoud van 0,04 l. Ook de pack2go wegwerp-borrelglazen zijn spuitgegoten, stabiel en glashelder.

Wegwerp-tandenpoetsbekers

De lichte en stabiele wegwerp-tandenpoetsbekers zijn elk apart in transparante zakjes verpakt. De wegwerpbekers van 200 ml hebben een diameter van 68 mm en zijn erg transparant. In hotels zijn de wegwerp-tandenpoetsbekers onmisbaar. Ze zijn namelijk hygi‘nisch en je kunt ze gemakkelijk op de wastafel in de hotelkamer zetten.

Vele andere producten bij pack2go

Pack2go bezorgt je graag vele wegwerpproducten die je voor je event, je restaurant of je hotel nodig hebt. We bieden je uiteraard niet alleen deze spuitgegoten bekers voor koude dranken aan. We hebben ook nog een uitgebreid aanbod aan wegwerp-bestek, wegwerp-borden en wegwerp-koppen van plastic of karton. Bovendien vind je bij ons nog vele wegwerp-foodverpakkingen en nog veel meer.

Bij pack2go vind je alle soorten verpakkingen.

Toepassingsgebieden

  • catering
  • horeca
  • evenementen in de openlucht
  • hotels
  • beurzen
  • discotheken
  • straatverkoop